What is Amazon Connect?

Amazon Connect is a seller conference - an initiative by Amazon India targeted at driving engagement with different segments of sellers and get close to seller community at large. This program provides a platform to get similar, high-performance sellers under one roof. It aims to open up the opportunity to have constructive conversations between the sellers and Amazon.

What is the objective of the conference?

  • Meet & Interact: Provide an opportunity to sellers to connect with the Amazon leadership, network with other performing sellers on Amazon.in platform and learn more best practices
  • Recognition: A chance for Amazon to recognize sellers for their efforts and contribution on the platform Amazon.in
  • Learn about Amazon: Help sellers learn about latest innovations on Amazon that will enable them to increase business and help them understand performance metrics on Amazon.in
  • Voice of Sellers: Get feedback from sellers on Amazon.in platform to help improve seller experience and stay connected with sellers all the time

What to expect at Amazon Connect?

  • Curated presentation sessions: Sessions aimed at improving seller performance on Amazon.in platform by sharing best practices. In addition, these sessions will introduce to sellers upcoming initiatives and innovations at Amazon.in
  • Rewards and recognition: In this session, we will highlight and recognize input behaviors of high-performing sellers
  • Information booths: It enables one-on-one discussions with sellers about Amazon products and services. Sellers may seek detailed information and get their queries resolved on the spot.

Who can participate?

Participation in Amazon Connect is thorough invitation only. Sellers are identified basis their performance on Amazon.in platform.

Latest updates

We have successfully engaged with over 2800 sellers with four Amazon Connect conferences across Bangalore, Mumbai, and Delhi.Our next conference will be held in Kolkata on 21st March, 2018.

Location:
JW MARRIOTT KOLKATA
4A, J.B.S Haldane Avenue,
Tangra, Kolkata,
West Bengal - 700105.

Schedule:  Here’s a preview of the sessions we’ll be covering during the event
 

Start Time

End Time

Duration

Activity

10:00 AM

11:00 AM

60 Min

Registration
Visit Exhibition Booths
Photo Op
Networking Tea

11:00 AM

11:05 AM

5 Min

Welcome by Emcee and invite Gopal on Stage to set up context

11:05 AM11:20 AM

15 Min

Key Note Speech

11:20 AM11:25 AM

5 Min

Motivational AV

11:25 AM11:35 AM

10 Min

Presentation 1 - Fulfillment Overview

11:35 AM11:45 AM

10 Min

Presentation 2 - Seller Experience

11:45 AM11:55 AM

10 Min

Fun activity

11:55 AM12:05 PM

10 Min

Presentation 3 - Sponsored Products

12:05 PM12:15 PM

10 Min

Fun Activity

12:15 PM12:25 PM

10 Min

Presentation 4 - Global sales

12:25 PM12:30 PM

5 Min

Fun Activity

12:30 PM2:30 PM

120 Min

Networking lunch
Booth Visit

2:30 PM3:30 PM

60 Min

Q and A

3:30 PM4:30 PM

30 Min

Awards

4:30 PM4:40 PM

10 Min

Vote of thanks and closure

4:40 PM5:00 PM

20 Min

Network Tea